3 Comments

 1. Stefanie

  Triest en helaas zo’n herkenbaar verhaal. Hier ook alleen maar ellende met dezelfde leverancier (ander filiaal). Ze erkennen hun fouten maar vervolgens doen ze er weinig aan. Zelfs nog geen ‘sorry’…
  En ach, die managers van deze leverancier doen beloftes maar komen ze zelf ook niet na.
  Nee, één en al ellende met deze ‘fantastische’ leverancier die ook bij mij nog steeds niet opgelost zijn, maar wel een lijf wat hierdoor achteruit gaat.

  • Annemarie

   Het is zo typisch dat ik van alle kanten hoor dat er veel meer mensen zijn die met dit bedrijf problemen hebben, dezelfde problemen als ik ook, en dat ze bij de gemeente blijven volhouden dat ik de enige ben met een klacht. Ik herken alles wat je schrijft, inclusief de loze beloftes en het achteruitgaande lijf. Voor mij is met heel veel geluk aan het eind van de week alles opgelost, als mijn rolstoel tenminste nog gerepareerd kan worden en ik dan eindelijk kan overstappen naar een andere leverancier. Als hij niet gemaakt kan worden… Daar wil ik niet eens aan denken.

   Als ik je een tip mag geven: kom met je verhaal naar buiten. Schrijf pers&politiek aan, want dat lijkt het enige te zijn wat ze daar een beetje in beweging brengt. Ik wilde het eigenlijk niet, met een “zielig verhaal” de aandacht zoeken, maar als ik dat niet had gedaan was ik nu nog veel verder van huis geweest.

   Hopelijk komt er voor jou ooit eindelijk ook een oplossing in beeld!

   • Stefanie

    Ik heb al zoveel brieven geschreven, zoveel klachten bij verschillende instanties. Daarna gebeurt er weer wat vanuit de leverancier om vervolgens weer volledig in te zakken. Weer klachten gemeld zodat leverancier weer wat sneller ging lopen om alweer snel in te zakken etc. etc.
    Het is een veel te lang en uitgebreid verhaal wat al een jaar duurt……Inmiddels bemoeien andere bedrijven zich ermee en gaat het nu een stuk sneller, maarrrr we zijn er nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *