4 Comments

 1. margootje42margaret diaz

  Wat heb ik dít met plezier gelezen!
  Schrijf maar veel blogs over je p.a.; ik zal er nooit genoeg van krijgen.
  Long live Hunter!

 2. Wat een ge-wel-dig leesvoer aan het eind van de dag! Ik ben zo blij voor jou en voor Hunter. En bij de zin ‘Wel was ik bang dat als na een paar weken zou blijken dat wij óók geen goede match zouden zijn, hij er weer een negatieve ervaring bij zou hebben’ schoot ik vol. Ben normaal gesproken helemaal niet zo’n dweil volgens mij, maar ik dacht alleen maar: maar Bloemetjeh, en jij dan?

  Gelukkig alleen maar positieve ervaringen. Geniet van het geknuffel en al het andere dat je nu weer in je leven hebt! Liefs Jessie

 3. remqo

  Hoi Annemarie, wat een leuke pakkende blog weer en uit ervaring kan ik spreken dat een goede hond je allerbeste vriend kan zijn.
  Veel plezier en lof met Hunter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *