6 Comments

 1. Barbars schippers

  Wat fijn lieverd, geniet van elke dag! Ook mooi dat je wereld weer wat groter is, het is je gegund. Houden zo zou ik zeggen… En de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus wie weet…x

  • FRIEDA SENGERS

   WAT FIJN OM DIT TE HOREN. IK HEB ZELF OOK HELSE PIJNEN NA EEN 2e RUGOPERATIE EN AL JAREN MORFINE WAT OOK STEEDS WERD OPGEHOOGD ZONDER RESULTAAT. IK HOOP DAT MIJN HUISARTS MORGEN KOMT DAN ZAL IK DIT MIDDEL AAN HEM VRAGEN. IK BEN ONDERHAND VERSLAAFD AAN DEZE MORFINE IK HOOP ZO DAT DIT MIDDEL MIJ OOK HELPT IK ZAL JE OP DE HOOGTE HOUDEN.
   MET VRIENDELIJKE GROET EN HEEL VEEL STERKTE.
   FRIEDA SENGERS

 2. margaret diaz

  We kankeren wel allemaal op die geldwolven van de farmaceutische industrie maar ik zou zeggen: God bless Palexia en hen die het maakten”.
  Ben zó blij weer iets positiefs te lezen en het wordt vast nog beter. xx

 3. Wauw, al is het babystapjes werk, ook een baby haar benen groeien langer, om grote stappen te nemen. En meis dank voor je prachtige foto’s. Ik geniet met je mee. Knuffels

 4. arno roijakkers

  geweldig dat je iets hebt gevonden wat in ieder geval een beetje helpt ,van nu af aan heb ik het voornemen,nooit meer te klagen,over de kleine dingen waar ik soms mee zit, hoop dat je ooit nog een fijner leven mag hebben ,ik bid daarvoor je hebt me geraakt,groet arno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *