7 Comments

 1. margaret diaz

  Informatief en “ontspannend” artikel.
  Het lukt je altijd weer om me aan het lachen te maken.
  Ga straks al die A-4tjes lezen want als dit werkt lijkt het me toch minder schadelijk dan al die synthetische pijnstillers en andere troep.
  Succes ermee.

 2. barbara

  wat lijkt me dat fijn, even helemaal niks, nou ja bijna niks voelen, even geen pijn zweven op wolken… heerlijk, jammer dat het effect maar zo kort is. heb je ook al weed-olie geprobeerd? dat heeft misschien een minder heftig effect maar ook minder bijwerkingen. krijg je trouwens geen vreetkick, krijg ik wel altijd… hoop dat je het perfecte middel vindt. dikke knuffel

 3. Irina

  Blij voor je! Jammer dat het effect niet heel erg lang aanhoudt. Zelf heb ik een tijd wietolie gebruikt tegen pijn maar nu gebruik ik het middel Low Dose Naltrexone (LDN). Works like a charm en je kan het eventueel ook gelijk met cannabis gebruiken. Misschien is het interessant voor je (en je behandelaars) om er eens naar te kijken. Veel succes in elk geval enneh steek ‘m op.

 4. Grijnz kan er niets aan doen. Maar heb toch heel hard moeten lachen om sommige stukken, en bedacht me ik wil ook een troetelbeertjes auto!!!!!!, ik hoop echt dat beide soorten jou toch net dat uurtje of liever zelfs meer, geven wat jij nodig hebt. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *