2 Comments

 1. Anneke Smit Marechal

  Hoi Annemarie. Je moet maar denken je zit nu even in een rouw fase. Hier horen ook emoties bij. Ik zeg altijd eerst moet je sterven (accepteren) en dan kan je weer opbouwen
  Ik denk dat je nu in deze fase zit. Even alles verwerken en dan kom je er zeker sterker uit. Je wil is er en dat is het belangrijkste. Heel veel sterkte en kracht wens ik je toe. Dezecfase is niet gemakkelijk maar wel nodig om devrest van je leven weer aan te kunnen. En weet een ding, straks staat er een blije gup op je te wachten.

 2. Margaret Diaz

  Ik lees je blog altijd en het enige wat ik dan denk is dat ik dankbaar ben jouw ziekte niet te hebben, Heb vaak in het ziekenhuis gelegen maar kwam er altijd weer op mijn eigen benen uit.
  Een Spaans gezegde: Mal de muchos, consuelo de tontos.
  Mag je opzoeken. Hè, er zijn geen emoticons hier.
  Enfin wat ik (weer) zeg is dat ik je wilskracht bewonder. Daar schiet je niks mee op maar ik wil toch dat je het weet.
  En ik blijf duimen dat je Nova terug kan komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.