6 Comments

 1. margootje42margaret diaz

  Gefeliciteerd!! Dat is fantastisch nieuws en nu maar hopen dat hij (zij) gauw komt.
  Ik denk dat je niet alleen als hulphond van hem (haar) zult genieten maar (misschien) nog meer als maatje.
  Ben zo blij voor je.

 2. Niemand weet beter dan ik hoe belangrijk zo’n toezegging zwart c.q. blauw op wit is. Mijn verzekering heeft me de streek geleverd om me tot twee keer telefonisch te verzekeren dat ik een hulphond kreeg. Toen uiteindelijk de Click telefonisch contact met ze had bleek dat helemaal niet te kloppen en lieten ze het ook ‘gewoon’ aan de Click over om me dat even mee te delen. Ik was inmiddels ook al meer dan een jaar bezig met die hele aanvraag dus toen ben ik even ingestort. Nadat ik een klacht had ingediend én mijn ergo (op haar vrije dag!) nog weer de nodige aanvullende informatie had verstrekt, kreeg ik eindelijk alsnog m’n machtiging. En zelfs bloemen en een hoop excuses, dat moet ook gezegd.
  Maar ik bedoel maar: de weg naar een hulphond is bezaaid met voetangels en klemmen en gaat bepaald niet over rozen.
  Om maar eens een voorbeeld te geven: https://wp.me/p1QV3n-5P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *