4 Comments

 1. Pffff, jeetje. Wat een vreemd achterlijke werking. Het lijkt wel op voor goede zorg, kappen wij onnodig bomen, en verspillen we geld en werken wij vooral over u heen. Jeetje ik vind het echt erg, ik hoop dat je snel antwoord van hun krijgt.

 2. Heel vreemd. Ze lijken wel jou de zorg te willen geven, maar hoe moeilijk kan het dan zijn om even een brief te schrijven, zodat je weet waar je aan toe bent. Onzekerheid is moordend. Succes met alles.

  Groeten, Ingrid
  (ook fokusbewoner)

  • Hey Ingrid,

   Het allerstomste is nog: ik heb natuurlijk contact gehad met de hulphondenschool. Zij hebben op 1 november alle informatie (inclusief het ergotherapeutisch rapport) opgestuurd naar VGZ. Op 3 november hebben ze met VGZ gebeld om te vragen of alles goed was aangekomen, waarop VGZ bevestigend antwoordde. En op 21 november was ineens dat hele rapport weg… Ze zijn het dus gewoon zelf kwijtgeraakt.

   Maar goed, ik heb vrijdag de halve dag met ze gebeld, zelf een nieuwe specificatie gemaakt van alles dat een hond kan overnemen qua taken (ook omdat er binnen Fokus natuurlijk dingen veranderd waren / aan het veranderen zijn, met de was bijvoorbeeld) en dat samen met het oude rapport van de ergotherapeute, de brief van mijn revalidatiearts én een boze brief van mijzelf naar ze gemaild. Ik kreeg een autoreply terug dat mijn mail ontvangen is, dus als het nu niet goed komt…

   Voordeel is wel dat dit inderdaad geen afwijzing was, dus er is nog hoop. En ze reageren tot nu toe wel elke keer snel op die aanvragen, zij het niet naar mij toe. Maar ik heb stiekem toch de hoop dat ik nog voor het einde van het jaar iets hoor van ze… En als dat positief is zal ik ze net zo uitgebreid bedanken dan dat ik nu boos op ze geworden ben 😉

   • Hoi Annemarie,
    Zolang er geen nee, is er hoop. Nadeel is dat alles altijd lang duurt, verschillende mensen bij dezelfde instantie er over moeten beslissen en het over zoveel schijven moet gaan. Maar dat ze jou niet even een update hebben gegeven van wat er momenteel met jouw aanvraag gebeurd is wel vreemd. Hoe moeilijk kan dat zijn.

    Ik hoop dat je snel positief nieuws krijgt en wens je hele fijne feestdagen.

    Groet, Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.