3 Comments

 1. Oeds

  Ik lees dit met tranen in mijn ogen.
  Maar je bent een topper door voor hunter te kiezen.
  Wie weet komt er in de toekomst een ander maatje op je pad.
  Maar ik kan me ook voorstellen dat je er even niet aan denken moet..
  Sterkte meid.

 2. Angela

  Ik zit hier gewoon te janken. Ik gunde jullie zo een gelukkig einde, maar helaas….
  Woonde je maar in een dorp waar mensen rekening met elkaar houden. Wij verhuizen onze hond 31 dec, uit voorzorg, hij is nog niet bang voor knallen, maar leuk vind hij het ook niet. Daarom voorkom ik liever angst voor knallen… maar daar was bij jullie geen beginnen aan. Angst is vreselijk. Je hondje zo bang zien dat is geen doen. En de politie zou al die knallers aan moeten pakken?? Dit kan toch niet!!!!!!!! Het spijt me zo voor jullie. Wat zal je verdrietig zijn. Sterkte!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.