12 Comments

 1. Anneke

  Wat een geweldig verhaal. Het leven van Hunter en jou liep niet over rozen maar jullie hebben het geklaard. Jammer dat Hunter deze laatste hobbel niet kon nemen. Jij bent een kei en Hunter zal zijn plaatsje wel vinden ergens op de hei. Sterkte.

 2. Oeds

  Ik lees dit met tranen in mijn ogen.
  Maar je bent een topper door voor hunter te kiezen.
  Wie weet komt er in de toekomst een ander maatje op je pad.
  Maar ik kan me ook voorstellen dat je er even niet aan denken moet..
  Sterkte meid.

 3. margaret diaz

  Ik vind dit heel erg.
  Leef met jou en Hunter mee.
  Ben niet zo huilerig maar ben blij dat ik alleen ben. Ik zit te janken om jou maar ook uit woede met die ellendelingen en hun vuurwerk en de autoriteiten die er niets aan doen.
  Veel sterkte om dit weer te verwerken.

 4. Talien

  Tranen stromen over mijn wangen en ik voel jouw pijn. Afscheid nemen bestaat niet zingt Marco Borsato in een van zijn liedjes maar weet hij veel? Ik wens je alle kracht en liefde toe om deze pijn te doorstaan. Heel veel liefs.

 5. Angela

  Ik zit hier gewoon te janken. Ik gunde jullie zo een gelukkig einde, maar helaas….
  Woonde je maar in een dorp waar mensen rekening met elkaar houden. Wij verhuizen onze hond 31 dec, uit voorzorg, hij is nog niet bang voor knallen, maar leuk vind hij het ook niet. Daarom voorkom ik liever angst voor knallen… maar daar was bij jullie geen beginnen aan. Angst is vreselijk. Je hondje zo bang zien dat is geen doen. En de politie zou al die knallers aan moeten pakken?? Dit kan toch niet!!!!!!!! Het spijt me zo voor jullie. Wat zal je verdrietig zijn. Sterkte!!!!!!

 6. Angela

  Ik zit hier gewoon te janken. Ik gunde jullie zo een gelukkig einde, maar helaas….
  Woonde je maar in een dorp waar mensen rekening met elkaar houden. Wij verhuizen onze hond 31 dec, uit voorzorg, hij is nog niet bang voor knallen, maar leuk vind hij het ook niet. Daarom voorkom ik liever angst voor knallen… maar daar was bij jullie geen beginnen aan. Angst is vreselijk. Je hondje zo bang zien dat is geen doen. En de politie zou al die knallers aan moeten pakken?? Dit kan toch niet!!!!!!!! Het spijt me zo voor jullie. Wat zal je verdrietig zijn. Sterkte!!!!!!

 7. Blanche

  Hoi we hebben veel intresse in hunter, onze hond wil er graag een maatje bij… we hebben onze Jamie vrouwtje gesteriliseerd Friese stabij labrador overgenomen van mensen die er absoluut niet goed voor waren geen eten….en altijd ergens voor moeten vechten, die van ons is ook bang voor vuurwerk denk dat ze wel wat hebben aan mekaar onze kinderen zijn 11 en 13 helemaal gek op honden we hebben ook 2 katten maar lopen weg van onze hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.